Како да отворите демо сметка на Exness
Водичи

Како да отворите демо сметка на Exness

Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со користење на виртуелни средства. Средствата, понудите, индикаторите за тргување и сигналите се целосно идентични. Така, демо сметката е одличен начин за обука, тестирање на сите видови стратегии за тргување и развивање на вештини за управување со пари. Тоа е совршена алатка која ќе ви помогне да ги направите првите чекори во тргувањето, да видите како функционира и да научите како да тргувате. Напредните трговци можат да практикуваат различни стратегии за тргување без да ги ризикуваат своите пари.
Кои се карактеристиките на стандардните сметки во Exness? Како да ја изберете вистинската сметка (почетници)
Водичи

Кои се карактеристиките на стандардните сметки во Exness? Како да ја изберете вистинската сметка (почетници)

Стандардна Cent сметка За кого е најпогодна сметката Standard Cent? Сметката Standard Cent е тип на сметка погоден за трговци почетници бидејќи им овозможува да тргуваат с...
Како да префрлите пари на друга трговска сметка на Exness
Водичи

Како да префрлите пари на друга трговска сметка на Exness

Exness е возбуден да ја обезбеди нашата корисна функција за внатрешен трансфер, овозможувајќи инстант трансфери на средства помеѓу трговските сметки 24/7! Додека внатрешните трансфери се бесплатни, имајте предвид дека сметките деноминирани во различни валути ќе подлежат на конверзија на валута во моментот на преносот.