Депозит и повлекување користејќи Neteller на Exness

Депозит и повлекување користејќи Neteller на Exness
Exness е водечка платформа за онлајн тргување позната по својата доверливост, безбедност и разновидни опции за плаќање приспособени да ги задоволат различните потреби на трговците ширум светот. Меѓу овие опции, Neteller се издвојува како брз, безбеден и удобен систем за електронско плаќање кој го поедноставува управувањето со фондовите за трговците. Без разлика дали сакате брзо да депонирате средства за да ги искористите можностите за тргување или ефикасно да ги повлечете вашите заработки, користењето на Neteller на Exness обезбедува искуство без проблеми. Овој сеопфатен водич ќе ве води низ едноставните чекори за депонирање и повлекување средства на Exness користејќи Neteller.


Време и такси за обработка на депозит и повлекување Exness

Neteller е електронски начин на плаќање популарен за инстант и безбедни трансакции низ целиот свет. Можете да го користите овој начин на плаќање за да ја надополните вашата сметка на Exness апсолутно без провизија.

Еве што треба да знаете за Neteller:
Минимален депозит 10 американски долари
Максимален депозит 50.000 УСД по трансакција
Минимално повлекување 4 американски долари
Максимално повлекување 10.000 УСД по трансакција
Надоместоци за обработка на депозити и повлекувања Бесплатно
Време на обработка на депозит и повлекување Инстант

Депозит на Exness користејќи Neteller

1. Одете во делот Депозит во вашата лична област и кликнете Neteller .
Депозит и повлекување користејќи Neteller на Exness
2. Во скокачкиот прозорец, изберете ја трговската сметка што сакате да ја надополните, изберете ја валутата за депозит, наведете колку сакате да депонирате и кликнете Продолжи .
Депозит и повлекување користејќи Neteller на Exness
3. Ќе се прикаже резиме на трансакцијата. Двојно проверете ги сите податоци и кликнете Потврди.
Депозит и повлекување користејќи Neteller на Exness
4. Ќе бидете пренасочени на веб-локацијата на Neteller каде што ќе треба да ги внесете деталите за вашата сметка на Neteller и да ги следите упатствата за да ја завршите нарачката.
Депозит и повлекување користејќи Neteller на Exness
5. Износот автоматски ќе се дебитира од вашата Neteller сметка.

Средствата ќе се додадат на вашата трговска сметка веднаш.

Повлекување на Exness користејќи Neteller

1. Кликнете на Neteller во делот за повлекување на вашата лична област.
Депозит и повлекување користејќи Neteller на Exness
2. Изберете ја трговската сметка од која сакате да повлечете средства, изберете ја вашата валута за повлекување, внесете ја е-поштата на вашата сметка на Neteller и наведете го износот за повлекување во валутата на вашата трговска сметка. Кликнете Следно .

Имајте предвид дека користената е-пошта треба да биде иста како онаа што се користела при депонирање преку Neteller.

Депозит и повлекување користејќи Neteller на Exness
3. Ќе се прикаже резиме на трансакцијата. Внесете го кодот за потврда што ви е испратен преку е-пошта или СМС во зависност од типот на безбедност на вашата Лична област. Кликнете Потврди повлекување.

Повлечените средства ќе ги добиете за неколку моменти.


Заклучок: Ефикасни и безбедни трансакции со Neteller на Exness

Користењето на Neteller за депозити и повлекувања на Exness им нуди на трговците високо ефикасен и безбеден метод за управување со нивните трговски средства. Брзото време на обработка и процедурите погодни за корисникот гарантираат дека можете повеќе да се фокусирате на развивање и извршување на вашите стратегии за тргување без да се грижите за финансиската логистика. Без разлика дали депонирате средства за да ги искористите можностите на пазарот или ги повлекувате вашите профити, Neteller обезбедува беспрекорно искуство што ги надополнува професионалните и сигурни услуги што ги нуди Exness. Прифатете ја практичноста и безбедноста на Neteller on Exness за да го подобрите вашето целокупно тргувачко искуство денес.