Si të shkarkoni dhe instaloni MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5) për laptop/PC (Window, MacOS, Linux) në Exness

Si të shkarkoni dhe instaloni MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5) për laptop/PC (Window, MacOS, Linux) në Exness


Dritaret


Shkarkoni dhe instaloni MT4 për Windows

Për të instaluar MetaTrader 4 për Windows:

 1. Shkarkoni skedarin e instalimit MT4 .
 2. Ekzekutoni skedarin nga shfletuesi juaj ose klikoni dy herë skedarin e instalimit nga ku është shkarkuar.
 3. Mund të modifikoni vendin ku instaloni MT4 duke klikuar Cilësimet për preferencat tuaja, ose thjesht klikoni Next për të rënë dakord me Marrëveshjen e Licencës së Përdoruesit Fundor dhe për të vazhduar.
 4. Kur instalimi të përfundojë, klikoni Finish dhe do të hapet automatikisht MT4.
 5. Për hyrjen tuaj të parë : mbyllni dritaren e titulluar "Hap një llogari" duke klikuar Cancel. Do të shfaqet një dritare që kërkon hyrjen, fjalëkalimin dhe serverin tuaj .


Hyni në MT4

1. Klikoni File - Identifikohu në llogarinë tregtare .

2. Futni hyrjen , fjalëkalimin dhe serverin e llogarisë suaj tregtare dhe më pas klikoni Identifikohu .
Si të shkarkoni dhe instaloni MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5) për laptop/PC (Window, MacOS, Linux) në Exness
Ky informacion është në zonën tuaj personale Exness. Nën "Llogaritë e mia", klikoni ikonën e dhëmbëzimit pranë llogarisë tregtare të zgjedhur dhe zgjidhni Informacionin e Llogarisë për Identifikimin dhe Serverin MT4 .
Si të shkarkoni dhe instaloni MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5) për laptop/PC (Window, MacOS, Linux) në Exness Si të shkarkoni dhe instaloni MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5) për laptop/PC (Window, MacOS, Linux) në Exness
3. Nëse ka sukses, do të dëgjoni një zile konfirmimi.


Tani jeni regjistruar në MT4 me llogarinë tuaj tregtare.


Shkarkoni dhe instaloni MT5 për Windows

Për të instaluar MetaTrader 5 për Windows:

 1. Klikoni dy herë në skedarin e instalimit të shkarkuar.
 2. Lexoni Marrëveshjen e Licencës. Nëse jeni dakord, klikoni kutinë e zgjedhjes pranë Po, jam dakord me të gjitha kushtet e marrëveshjes së licencës. Klikoni Next .
 3. Zgjidhni dosjen ku do të instalohet programi. Nëse dëshironi të përdorni dosjen e sugjeruar, klikoni Tjetër . Nëse jo, klikoni Shfleto , zgjidhni një dosje dhe klikoni Tjetër .
 4. Në dritaren tjetër, zgjidhni një grup në menunë Programet . Klikoni Next .
 5. Klikoni Next për të instaluar platformën tregtare MetaTrader ose klikoni Prapa nëse keni nevojë të ndryshoni ndonjë gjë. Tani, gjithçka që duhet të bëni është të prisni derisa programi të instalohet në kompjuterin tuaj.

Sapo të përfundojë instalimi i platformës MetaTrader, mund ta hapni atë duke klikuar Launch MetaTrader , më pas duke klikuar Finish .


Hyni në MT5

Hapat për t'u identifikuar në MT5 janë të njëjta me MT4.

Zgjidhni Informacionin e llogarisë dhe do të shfaqet një dritare kërcyese me informacionin e asaj llogarie. Këtu do të gjeni numrin e hyrjes në MT5 dhe numrin e serverit tuaj.
Si të shkarkoni dhe instaloni MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5) për laptop/PC (Window, MacOS, Linux) në Exness
Si të shkarkoni dhe instaloni MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5) për laptop/PC (Window, MacOS, Linux) në Exness
Nëse nuk keni ndonjë llogari, shikoni këtë postim: si të krijoni një llogari tregtare


macOS


Qasje MT4/MT5 për përdoruesit e macOS

Nëse jeni përdorues macOS, mund të përdorni terminalin e uebit në faqen tonë të internetit për t'u identifikuar duke përdorur numrin e llogarisë, fjalëkalimin dhe serverin tuaj për të hyrë në MT4/MT5 në shfletuesin tuaj të internetit .

Përndryshe, mund të shkarkoni gjithashtu aplikacionet celulare MT4/MT5 të disponueshme si për përdoruesit e iOS ashtu edhe për Android.
Linux


Shkarkoni dhe instaloni MT4/MT5 për Linux

Le të kalojmë nëpër hapat e nevojshëm për të instaluar MT4 dhe MT5 për Linux-in tuaj .

Para se të fillojmë, duhet të keni parasysh se hapat mund të ndryshojnë në varësi të shpërndarjes së zgjedhur të Linux-it; Ubuntu, Fedora dhe Debian janë disa shembuj të tyre. Ky udhëzues do të jetë ende i dobishëm pasi shumica e shpërndarjeve të Linux në përgjithësi ndjekin këto hapa.


Instalimi i MT4


Merrni MT4 për Linux
 1. Hapni Qendrën e Softuerit .
 2. Kërkoni për Wine dhe instaloni atë.
 3. Shkarkoni MT4.
 4. Ekzekutoni skedarin e instalimit MT4 .
 5. Ndiqni kërkesat në ekran për të instaluar MT4 .
 6. Hapni MT4 dhe duhet të hapet automatikisht me Wine .

Tani jeni gati të përdorni MT4 me sistemin tuaj Linux.


Instalimi i MT5


Merrni MT5 për Linux
 1. Hapni Qendrën e Softuerit .
 2. Kërkoni për Wine dhe instaloni.
 3. Shkarkoni MT5 .
 4. Ekzekutoni skedarin e instalimit MT5 .
 5. Ndiqni kërkesat në ekran për të instaluar MT5 .
 6. Hapni MT5 dhe duhet të hapet automatikisht me Wine .

Tani jeni gati të përdorni MT5 me sistemin tuaj Linux.


E rëndësishme

Nëse shpërndarja juaj e Linux-it ende ka probleme me nisjen e MT4 ose MT5 pas ndjekjes së këtyre hapave, ne rekomandojmë shumë instalimin e PlayOnLinux nga Qendra e Softuerit gjithashtu; do të ndihmojë Linux-in tuaj për të nisur platformën.
Vini re se në varësi të shpërndarjes suaj Linux, Qendra e Softuerit mund të ketë një emër tjetër - në Fedora quhet thjesht "Software", për shembull. Ekzistojnë gjithashtu emulatorë alternativë të Windows për Wine , të cilët mund t'i keni instaluar tashmë; PlayOnLinux, CrossOver dhe PlayOnMac janë 3 alternativa që mund t'i përdorni në këtë udhëzues.

Mund të shkarkoni aplikacionin MT4, MT5 në celular duke klikuar lidhjen më poshtë:
Shkarkoni MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), Exness Trader App për iPhone, iPad dhe Android Mobile
Thank you for rating.