udhezues Udhëzues | Exness Albania - Exness Shqipëria
Si të hapni një llogari demo në Exness
Udhëzues

Si të hapni një llogari demo në Exness

Llogaria demo në platformë është teknikisht dhe funksionalisht një kopje e plotë e llogarisë së tregtimit të drejtpërdrejtë, përveç që klienti po tregton me përdorimin e fondeve virtuale. Asetet, kuotat, treguesit e tregtimit dhe sinjalet janë plotësisht identike. Kështu, një llogari demo është një mënyrë e shkëlqyer trajnimi, testimi i të gjitha llojeve të strategjive tregtare dhe zhvillimi i aftësive të menaxhimit të parave. Është një mjet i përsosur për t'ju ndihmuar të bëni hapat e parë në tregti, të shihni se si funksionon dhe të mësoni se si të tregtoni. Tregtarët e avancuar mund të praktikojnë strategji të ndryshme tregtare pa rrezikuar paratë e tyre.
Si të transferoni para në një llogari tjetër tregtare në Exness
Udhëzues

Si të transferoni para në një llogari tjetër tregtare në Exness

Exness është i ngazëllyer për të ofruar funksionin tonë të dobishëm të transferimit të brendshëm, duke lejuar transferime të menjëhershme të fondeve midis llogarive tregtare 24/7! Ndërsa transfertat e brendshme janë pa pagesë, ju lutemi vini re se llogaritë e shprehura në monedha të ndryshme do t'i nënshtrohen konvertimit të monedhës në momentin e transferimit.