Kontaktoni Exness - Exness Albania - Exness Shqipëria

Si të kontaktoni mbështetjen e Exness


Exness Online Chat

Një nga mënyrat më të përshtatshme për të kontaktuar ndërmjetësin Exness është përdorimi i bisedës në internet me mbështetje 24/7 që ju lejon të zgjidhni çdo problem sa më shpejt të jetë e mundur. Avantazhi kryesor i bisedës është se sa shpejt Exness ju jep reagime, duhen rreth 2 minuta për të marrë përgjigje. Ju nuk mund t'i bashkëngjitni skedarë mesazhit tuaj në bisedën në internet. Gjithashtu nuk mund të dërgoni informacionin tuaj privat.

Si të kontaktoni mbështetjen e Exness


Ndihmë Exness me email

Një mënyrë tjetër për të kontaktuar mbështetjen me email. Pra, nëse nuk keni nevojë për përgjigje të shpejtë për pyetjen tuaj, thjesht dërgoni një email në [email protected] . Ne rekomandojmë fuqimisht të përdorni emailin tuaj të regjistrimit. E kam fjalën për emailin që keni përdorur për regjistrim në Exness. Në këtë mënyrë Exness do të jetë në gjendje të gjejë llogarinë tuaj tregtare me email që keni përdorur.


Ndihmë Exness me telefon

Një mënyrë tjetër për të kontaktuar Exness është numri i telefonit. Exness mund të ndihmojë tregtarët nga shumë vende dhe me shumë gjuhë. Thjesht zgjidhni çdo shtet që ju nevojitet dhe telefononi Exness. Të gjitha telefonatat në dalje do të tarifohen sipas tarifave të qytetit të treguara në kllapa. Këto do të ndryshojnë sipas operatorit tuaj të telefonit.

- 18004974- +842444581956
Gjuhe Aksesueshmëria Ora juaj lokale: GMT+0

anglisht, kinezisht, tajlandez

I disponueshem tani 24/7 24/7

indonezisht

I disponueshem tani E Hënë 06:00 – E Sht 06:00 e diel 23:00 – e premte 23:00

arabisht

I disponueshem tani Hënë 06:00 – E shtunë 06:00
E Sht - Hënë 19:00 - 03:00
e diel 23:00 - e premte 23:00
e shtunë - e diel 12:00 - 20:00

Hindi dhe Urdu

I disponueshem tani Hënë 06:00 – E shtunë 06:00
E Sht - Hënë 11:00 - 03:00
e diel 23:00 - e premte 23:00 e
shtunë - e diel 04:00 - 20:00

Bengalisht

I disponueshem tani Hënë 06:00 – E shtunë 06:00
E Sht - Hënë 11:00 - 03:00
e diel 23:00 - e premte 23:00 e
shtunë - e diel 04:00 - 20:00

vietnameze

I disponueshem tani Hënë - Sht 06:00 - 00:00 Die - e Premte 23:00 - 17:00

japoneze

Në dispozicion në 12h 25m Hënë - të Premte 10:00 - 18:00 Hënë - të Premte 03:00 - 11:00

koreane

Në dispozicion në 12h 25m Hënë - të Premte 10:00 - 18:00 Hënë - të Premte 03:00 - 11:00

frëngjisht

I disponueshem tani E Hënë 06:00 – E Sht 06:00 e diel 23:00 – e premte 23:00

Spanjisht

I disponueshem tani E Hënë 06:00 – E Sht 06:00 e diel 23:00 – e premte 23:00

portugeze

I disponueshem tani E Hënë 06:00 – E Sht 06:00 e diel 23:00 – e premte 23:00

rusisht

I disponueshem tani Hënë - Sht 12:00 - 04:00 E Hënë - e Premte 05:00 - 21:00

Qendra e Ndihmës Exness

Këtu kemi përgjigjet e zakonshme që ju nevojiten
Si të kontaktoni mbështetjen e Exness

Cila është mënyra më e shpejtë për të kontaktuar Exness?

Përgjigjen më të shpejtë nga Exness do ta merrni përmes thirrjes telefonike dhe bisedës në internet.

Sa shpejt mund të marr përgjigje nga mbështetja Exness?

Do të merrni përgjigje të menjëhershme nëse kontaktoni Exness me telefon. Do të përgjigjeni në disa minuta nëse shkruani përmes bisedës në internet dhe do të duhen rreth 24 orë për t'u përgjigjur me Email.


Në cilën gjuhë mund të përgjigjet Exness?

Exness mund t'i përgjigjet pyetjes suaj në çdo gjuhë që ju nevojitet. Përkthyesit do të përkthejnë pyetjen tuaj dhe do t'ju japin një përgjigje në të njëjtën gjuhë.


Kontaktoni Exness përmes rrjeteve sociale.


Si të kontaktoni mbështetjen e Exness
Një mënyrë tjetër për të kontaktuar mbështetjen e Exness është Media Sociale. ose llogarinë Gmail mund të dërgoni mesazh në Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube ose Gmail. Ju mund të bëni pyetje të zakonshme në rrjetet sociale, për problemet serioze ju lutemi shkruani në email [email protected]
Thank you for rating.