Fesili Fai soo a Exness Social Trading

Fesili Fai soo a Exness Social Trading


E mafai ona ou fa'afeso'ota'i la'u teugatupe masani Exness ma la'u Exness Social Trading Account?

Afai e iai sau Exness Account ua lesitala i le tuatusi imeli e tasi ma lau Social Trading account, ua uma ona feso'ota'i au tala - e mafai ona e ulufale i totonu o le Exness Personal Area ma au fa'amatalaga Social Trading e fa'amaonia ai.

E fa'aogaina e le Aufaigaluega Fuafuaga le Exness Personal Area e fa'atulaga ma pulea a latou Fuafuaga ma fai a latou fefa'ataua'iga e faia i se fa'amatalaga Exness e siaki i nei Ta'iala.

  1. Ulufale i lau Exness Personal Area ma au faʻamatalaga Fefaʻatauaʻiga Faʻasalalau.
  2. Filifili Social Trading mai le lisi agavale.
  3. O iinei e mafai ai ona e fatuina se fuafuaga fou e mafai ai e le aufaipisinisi ona kopi au fefaʻatauaiga.

O le Exness Personal Area e matua aoga lava mo Fuafuaga Tulaga , aua e le mafai e le aufaipisinisi ona faʻaogaina lenei vaega e kopi ai fefaʻatauaiga ma e tatau ona faʻaoga le Social Trading app e tatala ai tupe teufaafaigaluega.

Ae peita'i, afai ua resitala lau Social Trading account i se isi tuatusi imeli e pei o lau Exness account ae paga lea e le mafai ona feso'ota'i.


O fea e mafai ona ou maua ai lipoti tau tupe a Exness?

I Exness matou te talitonu i le manino. O a matou lipoti tau tupe o loʻo avanoa lautele i luga o le initaneti i luga o la matou upega tafaʻilagi i le vaega About .

O nai vaega nei e tatau ona matauina e uiga ia matou lipoti:

  • O loʻo suʻeina i matou e se tasi o 'Big Four' suetusi o le lalolagi ma le tele o fesoʻotaʻiga auaunaga faʻapolofesa i le lalolagi, Deloitte .
  • O a matou fa'atinoga tau tupe o lo'o fa'aalia i le tulaga o lipoti e lua - Lipoti o le aofa'i o fefa'ataua'iga ma lipoti a le Exness' Funds .
  • O mea uma e lua o loʻo taʻua i luga o loʻo maua i luga o la matou upega tafaʻilagi. A'o fa'asalalau le ta'i kuata ta'i kuata , ae fa'asalalau le ta'i afa tausaga .
  • I la matou vaega o Lipoti o Tupe e mafai fo'i ona e su'eina se fa'ata'ita'iga fa'akalafi o le fa'atinoga a Exness mo fa'ailoga e te mana'o iai e pei o le fa'aui i tua o tagata o tausia ma taui a paaga ua totogi.


O a ituaiga teugatupe o lo'o avanoa mo Fefa'ataua'iga?

I le avea ai o se tagata e tuʻuina atu fuafuaga , e mafai ona e filifilia mai ituaiga e lua o tala faʻatatau -

  • Social_Standard
  • Social_Pro


O le a le Tupe Teufaafaigaluega?

Pe a kopi e se tagata teufaafaigaluega tupe se fuafuaga, e tatalaina se teugatupe e ta'ua o se tupe teufaafaigaluega e siaki ma kopi ai fefa'ataua'iga a le kamupani tu'uina atu i totonu o se fuafuaga.

O le aofaʻiga o tupe i totonu o se tupe faʻapitoa, e aofia ai tupe mama faʻafefe ma gau o poloaiga tatala, ua taʻua o le tupe faʻafaigaluega . I se isi faaupuga, o le aofaʻi o tupe e faʻafeiloaʻi i le atotupe a le tagata teufaafaigaluega tupe pe afai e tapunia e le tagata teufaafaigaluega tupe i lena taimi.